Recept
Bereidingstijd
Kooktijd
Porties
Oesterzwammen
30 g gesmolten boter
30 g Candico Kandijsiroop Donker
2 teentjes look, geperst
1 el geraspte gember
¼ tl zout
¼ tl pepper
1 tl bieslook, fijne gesneden
2 el neutrale olie om te bakken
Meng de gesmolten boter, kandijsiroop, look en gember samen in een kommetje.
Verhit de neutrale olie in een pan en voeg de oesterzwammen toe. Bak gedurende 5 minuten op hoog vuur. Schep af en toe om. Kruid goed met zout en peper. Besprenkel met bieslook.
Voeg de saus toe, meng samen en laat nog 3 minuten bakken.
Tip: Serveer warm op een toast of met aardappelpuree.
Scherm opgelicht houden
share
Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.