Look en gemberstroop paddestoelen

Recept

Bereidingstijd

5 min

Kooktijd

25 min

Porties

4

Ingrediënten

Oesterzwammen

30 g gesmolten boter

30 g Candico Kandijsiroop Donker

2 teentjes look, geperst

1 el geraspte gember

¼ tl zout

¼ tl pepper

1 tl bieslook, fijne gesneden

2 el neutrale olie om te bakken

Beschrijving

Meng de gesmolten boter, kandijsiroop, look en gember samen in een kommetje.

Verhit de neutrale olie in een pan en voeg de oesterzwammen toe. Bak gedurende 5 minuten op hoog vuur. Schep af en toe om. Kruid goed met zout en peper. Besprenkel met bieslook.

Voeg de saus toe, meng samen en laat nog 3 minuten bakken.

Tip: Serveer warm op een toast of met aardappelpuree.

Scherm opgelicht houden

share

Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.