Recept
Bereidingstijd
Kooktijd
Porties
2 rijpe perziken
2 bollen burrata
200 g cherrytomaatjes, gehalveerd
1 kleine rode ui, dun gesneden in halve ringen
75 g veldsla en/of rucola
Verse oregano en basilicum voor afwerking
Voor de dressing:
1 el appelazijn
1 el Candico Kandijsiroop Zacht
3 el olijfolie
Sap van een halve citroen
Zout en peper naar smaak
Snij de perziken doormidden en verwijder de pit. Verhit de BBQ of een grillpan op middelhoog vuur en grill de perziken met de snijkant naar beneden totdat ze mooie grillstrepen hebben (ongeveer 2-3 minuten). Haal ze van het vuur, laat even afkoelen en snij in kwartjes.
Leg de sla op een grote schaal. Voeg de cherrytomaatjes en rode ui toe. Plaats de burrata’s in het midden van de schaal. Verdeel de gegrilde perziken over de salade.
Meng in een kom de appelazijn, Candico Kandijsiroop Zacht, olijfolie, en citroensap. Klop goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Besprenkel de salade met de dressing, voeg verse kruiden toe en serveer direct.
Scherm opgelicht houden
share
Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.