Watermeloensalade

Recept

Bereidingstijd

10 min

Kooktijd

Porties

+/- 2 pers

Ingrediënten

1 kleine watermeloen, gekoeld

100 g feta, verkruimeld

30 g rucola

1 kleine rode ui, in halve ringen gesneden

10 blaadjes verse munt, fijngesneden

25 ml Candico Kandijsiroop Zacht

25 ml vers limoensap

25 ml olijfolie

¼ tl peper

¼ tl zout

2 el gehakte pistachenoten

Beschrijving

Schil de watermeloen. Snij in blokjes en verwijder de pitten. Doe de watermeloenblokjes, verkruimelde feta, muntblaadjes, rucola en rode ui in een grote saladekom.

Meng de Candico Kandijsiroop Zacht, limoensap en olijfolie in een apart kommetje. Breng op smaak met zout en peper.

Giet de kandijsiroopdressing over de watermeloensalade en meng voorzichtig zodat alle ingrediënten gelijkmatig bedekt zijn. Besprenkel met gehakte pistachenoten en serveer meteen of bewaar in de koelkast.

Scherm opgelicht houden

share

Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.