Recept
Bereidingstijd
Kooktijd
Porties
1 kleine watermeloen, gekoeld
100 g feta, verkruimeld
30 g rucola
1 kleine rode ui, in halve ringen gesneden
10 blaadjes verse munt, fijngesneden
25 ml Candico Kandijsiroop Zacht
25 ml vers limoensap
25 ml olijfolie
¼ tl peper
¼ tl zout
2 el gehakte pistachenoten
Schil de watermeloen. Snij in blokjes en verwijder de pitten. Doe de watermeloenblokjes, verkruimelde feta, muntblaadjes, rucola en rode ui in een grote saladekom.
Meng de Candico Kandijsiroop Zacht, limoensap en olijfolie in een apart kommetje. Breng op smaak met zout en peper.
Giet de kandijsiroopdressing over de watermeloensalade en meng voorzichtig zodat alle ingrediënten gelijkmatig bedekt zijn. Besprenkel met gehakte pistachenoten en serveer meteen of bewaar in de koelkast.
Scherm opgelicht houden
share
Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.