Recept
Bereidingstijd
Kooktijd
Porties
200 g spek
1 ui
1 teentje look
30 g Candico Kandij Cassonade Bruin
30 ml balsamico azijn
Snijd het spek in kleine stukjes en bak in een pan met een dikke bodem. Haal daarna uit de pan en zet opzij.
Pel en snij de ui in halve ringen en voeg deze toe aan dezelfde pan. Is er te weinig spekvet in de pan, voeg dan een beetje boter toe. Bak gedurende 10-12 minuten in het spekvet tot ze zacht en gaar zijn.
Voeg het spek terug toe. Pers vervolgens 1 teentje knoflook en voeg dit toe samen met de balsamico azijn en de Candico Kandij Cassonade Bruin. Bak nog eens 5 minuten.
SERVEERTIP: Serveer warm of koud als bijgerecht bij vlees, op broodjes of als smaakmaker bij diverse gerechten. Heerlijk op hamburgers!
Scherm opgelicht houden
share
Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.