Recept
Bereidingstijd
Kooktijd
Porties
500 g rabarber, in stukjes gesneden
200 g ui, fijngehakt
150 g Candico Kandij Cassonade Blond
100 ml appelazijn
½ tl gemalen kaneel
¼ tl zout
Doe de ui, rabarber, Candico Kandij Cassonade Blond, appelazijn, kaneel en zout in een middelgrote pan met dikke bodem.
Breng het mengsel aan de kook op middelhoog vuur. Zet het vuur lager en laat het mengsel sudderen tot de rabarber en uien zacht geworden zijn en de vloeistof is ingedikt, ongeveer 1 uur. Haal van het vuur en laat afkoelen tot kamertemperatuur voordat je het serveert. Bewaar de rabarber chutney in een luchtdichte pot in de koelkast.
Lekker bij vis, vlees en bij een kaasplank.
Scherm opgelicht houden
share
Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.