Rabarber chutney

Recept

Bereidingstijd

10min

Kooktijd

1u

Porties

Ingrediënten

500 g rabarber, in stukjes gesneden

200 g ui, fijngehakt

150 g Candico Kandij Cassonade Blond

100 ml appelazijn

½ tl gemalen kaneel

¼ tl zout

Beschrijving

Doe de ui, rabarber, Candico Kandij Cassonade Blond, appelazijn, kaneel en zout in een middelgrote pan met dikke bodem.

Breng het mengsel aan de kook op middelhoog vuur. Zet het vuur lager en laat het mengsel sudderen tot de rabarber en uien zacht geworden zijn en de vloeistof is ingedikt, ongeveer 1 uur. Haal van het vuur en laat afkoelen tot kamertemperatuur voordat je het serveert. Bewaar de rabarber chutney in een luchtdichte pot in de koelkast.

Lekker bij vis, vlees en bij een kaasplank.

share:

Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.