5 min
25 min
18
240 g bloem
30 g Candico Kandij Cassonade Bruin
Snuifje zout
14 g bakpoeder
3 eieren
300 ml halfvolle melk
30 g boter om te bakken
Candico Kandijsiroop Donker
Doe de bloem, kandij cassonade bruin, zout en bakpoeder in een kom en meng door elkaar.
Voeg 3 eieren toe. Schenk er 200 ml melk bij. Meng goed met een garde tot een glad beslag. Voeg de rest van de melk toe en meng samen. Laat het beslag 10 minuten rusten.
Verhit een beetje boter in een pannenkoekenpan. Gebruik een kleine pollepel om het beslag in de pan te gieten in pannenkoekjes met een doorsnede van ongeveer 10 cm.
Bak op middelhoog vuur de onderkant goudbruin in 2-3 minuten. Draai om als er belletjes te zien zijn aan de bovenkant. Bak de andere kant in 1-2 minuten. Herhaal dit tot het beslag op is.
Serveer warm met kandijsiroop donker.