Pannenkoeken met kandijsiroop donker

Recept

Bereidingstijd

5 min

Kooktijd

25 min

Porties

18

Ingredi├źnten

240 g bloem

30 g Candico Kandij Cassonade Bruin

Snuifje zout

14 g bakpoeder

3 eieren

300 ml halfvolle melk

30 g boter om te bakken

Candico Kandijsiroop Donker

Beschrijving

Doe de bloem, kandij cassonade bruin, zout en bakpoeder in een kom en meng door elkaar.

Voeg 3 eieren toe. Schenk er 200 ml melk bij. Meng goed met een garde tot een glad beslag. Voeg de rest van de melk toe en meng samen. Laat het beslag 10 minuten rusten.

Verhit een beetje boter in een pannenkoekenpan. Gebruik een kleine pollepel om het beslag in de pan te gieten in pannenkoekjes met een doorsnede van ongeveer 10 cm.

Bak op middelhoog vuur de onderkant goudbruin in 2-3 minuten. Draai om als er belletjes te zien zijn aan de bovenkant. Bak de andere kant in 1-2 minuten. Herhaal dit tot het beslag op is.

Serveer warm met kandijsiroop donker.

Scherm opgelicht houden

share

Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.