Recept
Bereidingstijd
Kooktijd
Porties
150 g bloem
¼ tl zout
1 ei
300 ml volle melk
2 eetlepels boter, gesmolten
30 g Candico Kandij Cassonade Bruin voor het serveren
Neutrale olie om te bakken
Meng de bloem en het zout samen in een kom. Voeg het ei toe en daarna, al roerend, de melk om klontjes te voorkomen. Meng tot een glad beslag. Meng de gesmolten boter ook door het beslag en laat 30 minuten rusten.
Verhit een pannenkoekenpan op middelhoog vuur en gebruik een kwastje met wat neutrale olie om het in te vetten. Giet er een dun laagje beslag in en draai de pan goed rond om het gelijkmatig uit te spreiden. Bak gedurende 1 minuut tot de crêpe droog aanvoelt en draai om. Bak nog gedurende 30 seconden. Herhaal tot alle beslag op is.
Serveer met Candico Kandij Cassonade Bruin.
Scherm opgelicht houden
share
Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.