Kokoshavermout met kandijsiroop

Recept

Bereidingstijd

5 min

Kooktijd

10 min

Porties

2 pers

Ingrediënten

75 g havermout

350 ml kokosdrank

15 g geraspte kokosnoot

2 eetlepels Candico Kandijsiroop Donker

Toppings: plakjes banaan, gecrushte noten, geroosterde kokoschips…

Beschrijving

Meng in een middelgrote pan de havermout, kokosdrank en de geraspte kokos. Zet de pan op middelhoog vuur en breng al roerend aan de kook.

Verlaag het vuur naar laag en laat de havermout ongeveer 5-7 minuten sudderen, roer af en toe om aanbakken te voorkomen. Haal de pan van het vuur en laat de havermout nog een minuut staan tot het dikker wordt en alle kokosdrank is opgenomen.

Serveer de kokoshavermout warm met Candico Kandijsiroop Donker en garneer met toppings naar keuze, zoals plakjes banaan, noten of geroosterde kokoschips.

Scherm opgelicht houden

share

Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.