Recept
Bereidingstijd
Kooktijd
Porties
200 g havervlokken
100 g Candico Kandijsiroop Zacht
60 ml zonnebloemolie
200 g noten (zonder schil) en zaden
1/2 tl kaneel
Verwarm de oven voor op 140°C.
Doe 30 g van de havervlokken in een blender en maal ze fijn tot havermeel.
Doe de havervlokken, gemalen havervlokken, kaneel, kandijsiroop zacht en olie in een kom en meng alles samen. Voeg ook de noten en zaden toe en meng door elkaar.
Verdeel het mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak gedurende 25 minuten in de voorverwarmde oven. Roer de granola door elkaar en bak nog verder gedurende 15 minuten.
Laat afkoelen gedurende ongeveer 30 minuten op de bakplaat. Bewaar de granola daarna in een afgesloten pot of een vershoudzakje.
Scherm opgelicht houden
share
Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.