French toast

Recept

Bereidingstijd

Kooktijd

Porties

+/- 6 toasts

Ingrediënten

6 sneetjes brioche
2 eieren
140 ml melk
2 el Candico Ruwe Rietsuiker
2 el bloem
1 tl vanille-extract
Snuifje zout
6 halve abrikozen uit blik
300 g Griekse yoghurt
40 g boter om te bakken

Beschrijving

Aprilvis French toast

Klop de eieren, melk, Candico Ruwe Rietsuiker, bloem, vanille-extract en zout samen tot een glad mengsel.

Verwarm een ​​koekenpan op middelhoog vuur en voeg een beetje boter toe. Doop een sneetje brioche in het eimengsel, zorg ervoor dat beide kanten goed bedekt zijn. Bak de doorweekte brioche in de hete koekenpan tot ze aan beide kanten goudbruin zijn, ongeveer 2-3 minuten per kant. Leg op een bord en houd warm. Herhaal tot alle sneetjes gebakken zijn.

Schep een flinke lepel Griekse yoghurt op het midden van elk sneetje brioche, spreid voorzichtig uit om de vorm van een ‘eiwit’ te creëren. Plaats een halve abrikoos boven op de Griekse yoghurt, met de ronde kant naar boven gericht om de illusie van een eigeel te creëren.

Serveer direct en laat de gasten genieten van de verrassing!

Scherm opgelicht houden

share

Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.