Recept
Bereidingstijd
Kooktijd
Porties
4 rijpe perziken
30 gram boter
35 gram Candico Kandij Cassonade Blond
½ tl kaneel
Vanille ijs om te serveren
Meng de Candico Kandij Cassonade Blond met kaneel. Halveer de perziken en verwijder de pitten. Smelt de boter en bestrijk de gesmolten boter over de opengesneden kant van de perziken.
Verwarm de grill of grillpan voor op middelhoog vuur. Leg de perziken met de snijkant naar beneden en grill ze ongeveer 3 minuten tot er grillstrepen ontstaan. Draai de perziken om en besprenkel elke helft met het suiker-kaneelmengsel. Gril tot de perziken zacht worden en de suiker gesmolten is.
Serveer warm met vanille-ijs.
Scherm opgelicht houden
share
Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.