Peer blondies

Recept

Bereidingstijd

15 min

Kooktijd

35 min

Porties

16 stukjes

Ingrediënten

100 g boter, gesmolten en afgekoeld
185 g Candico Kandij Cassonade Blond
1 ei
180 g bloem
2 tl bakpoeder
½ tl natriumbicarbonaat
snuifje zout
2 peren, geschild en in blokjes gesneden

Beschrijving

Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een vierkante bakvorm van 23 x 23 cm met bakpapier.

Doe de gesmolten en wat afgekoelde boter, Candico Kandij Cassonade Blond en het ei in de mengkom van een keukenrobot en mix gedurende 3 minuten. Voeg bloem, bakpoeder natriumbicarbonaat en zout toe en meng tot een dik beslag.

Voeg de stukjes peer toe aan het beslag en meng deze er doorheen. Schep het beslag in de bakvorm en strijk het oppervlak glad. Bak gedurende 35 minuten of tot ze goudbruin zijn. Laat afkoelen.

Scherm opgelicht houden

share

Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.