Appel crumble

Recept

Bereidingstijd

15 min

Kooktijd

30 min

Porties

4

Ingrediënten

4 appels

130 g bloem

75 g amandelmeel

75 g Candico Kandij Cassonade Bruin

100 g gezouten boter, koud

Beschrijving

Verwarm de oven voor op 180°C.

Schil de appels en snij ze in kleine blokjes. Vet 4 kleine ovenschaaltjes in met boter. Schep de appelblokjes in de ovenschaaltjes.

Meng de bloem, amandelmeel en Candico Kandij Cassonade Bruin samen in een kom. Snij de boter in kleine blokjes en voeg toe. Kneed alles samen tot een kruimelig deeg. Verdeel het kruimelig deeg over de appelblokjes.

Bak de crumbles gedurende 30 minuten in de oven totdat ze goudbruin en gaar zijn.

share:

Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.