Recept
Bereidingstijd
Kooktijd
Porties
400 ml volle melk (of plantaardig alternatief)
Schil van ½ sinaasappel
Sap van ½ sinaasappel
½ tl vanille-extract
2 el Candico Kandij Cassonade Bruin
130 g pure chocolade, in stukjes
50 ml opklopbare room (of plantaardig alternatief)
Doe de melk in een steelpan, voeg de sinaasappelschil, sinaasappelsap, Candico Kandij Cassonade Bruin en vanille-extract toe en verwarm tot de melk heet is maar niet kookt. Zeef het mengsel om de sinaasappelschil te verwijderen. Voeg de chocolade toe en roer tot de chocolade volledig is gesmolten en het mengsel glad is.
Klop ondertussen de room tot zachte pieken. Schenk de warme chocolademelk in mokken, garneer met slagroom en eventueel een beetje chocolade en een stukje sinaasappel.
Scherm opgelicht houden
share
Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.