
Recept
Bereidingstijd
Kooktijd
Porties
200 g aardbeien
100 g blauwe bessen
100 g frambozen
1 biologische sinaasappel, in dunne schijfjes
1 biologische citroen, in dunne schijfjes
1 biologische limoen, in dunne schijfjes
4 el Candico Ruwe Rietsuiker
500 ml rode druivensap
200 ml granaatappelsap
3 el vers citroensap
250-300 ml bruiswater
IJsblokjes
Verse munt
Snij de aardbeien in helften. Was het fruit. Snij de sinaasappel, citroen en limoen in schijfjes.
Doe het fruit in een grote kan. Voeg het druivensap, granaatappelsap en citroensap toe. Voeg de Candico Ruwe Rietsuiker toe en laat minstens 1 uur (of tot 6 uur) in de koelkast trekken. Meng.
Voeg het bruiswater toe vlak voor het serveren. Werk af met verse munt. Vul de glazen met ijsklontjes (optioneel). Serveer.
Scherm opgelicht houden
share
Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.