Komkommer-basilicum mocktail

Recept

Bereidingstijd

10 min

Kooktijd

Porties

2 pers

Ingrediënten

150 g komkommer, in blokjes

10 verse basilicumblaadjes

Sap van 1 citroen

2 el Candico Ruwe Rietsuiker

100 ml water

200 ml bruisend water

Crushed ijs

komkomer schijfjes en extra basilicumblaadjes voor garnering

Beschrijving

Doe de komkommerblokjes, basilicumblaadjes, citroensap, Candico Ruwe Rietsuiker en water in een blender. Mix tot een glad mengsel en giet dit door een fijne zeef.

Vul twee glazen met crushed ijs. Verdeel het gezeefde sap over de glazen en top af met bruisend water.

Afwerking: Garneer eventueel met een komkommersliert een blaadje basilicum en serveer onmiddellijk.

Scherm opgelicht houden

Deze recepten vind je misschien ook interessant

share

Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.