
Recept
Bereidingstijd
Kooktijd
Porties
1l water
15 g verse gember, in schijfjes
2 kaneelstokjes
2 sinaasappelen
½ citroen
80 g verse veenbessen
2 el losse hibiscusthee
Candico Kandij Amber Suiker om te zoeten
Doe water, verse gember, kaneelstokjes, sap van 1 sinaasappel en schil van 1 sinaasappel in een steelpan en breng aan de kook. Laat 3 minuten koken.
Snij de tweede sinaasappel en 1/2 citroen in plakjes. Snij de plakjes vervolgens in helften of in kwartjes. Halveer de verse veenbessen. Doe de sinaasappel, citroen, veenbessen en losse hibiscusthee in een grote theepot.
Voeg het kruidenwater toe aan de theepot en laat 3-5 minuten trekken. Zeef de thee en verdeel over de kopjes. Zoet naar wens met Candico Kandij Amber Suiker.
Scherm opgelicht houden
share
Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.