Recept
Bereidingstijd
Kooktijd
Porties
4 kleine zoete aardappelen (of 2 grote)
2 el witte miso
1 el sojasaus
1 el rijstazijn
1 el olijfolie
2 el Candico Kandij Cassonade Blond
2 teentjes knoflook, geperst
1/2 tl zwarte sesamzaadjes
2 el lente-uitjes, gesneden
Zoete aardappelpartjes met miso-cassonade marinade
Verwarm de airfryer op 180°C.
Snij de zoete aardappelen in partjes van gelijke grootte.
Meng de miso, Candico Kandij Cassonade Blond, sojasaus, rijstazijn, olijfolie en knoflook in een kommetje. Doe de gesneden zoete aardappelen in een grote kom en giet de miso-marinade erover. Meng voorzichtig tot alle partjes gelijkmatig bedekt zijn.
Bak de zoete aardappelpartjes 15-20 minuten in de airfryer of tot ze gaar en gekarameliseerd zijn. Draai om halverwege de baktijd. Serveer warm, gegarneerd met sesamzaadjes en lente-uitjes.
Scherm opgelicht houden
share
Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.