Recept
Bereidingstijd
Kooktijd
Porties
80 g havermout
10 g cacaopoeder + extra voor afwerking
15 g chiazaadjes
½ tl vanille-extract
Een snufje zout
2,5 el Candico Kandijsiroop Donker
3 el vers gezette espresso
250 ml melk (of plantaardig alternatief)
350 g Griekse yoghurt (of plantaardig alternatief zoals kokosyoghurt)
Doe de havermout, cacaopoeder, chiazaadjes, vanille-extract, snufje zout, 1,5 el Candico Kandijsiroop Donker en vers gezette espresso in een kom. Voeg de melk toe en roer alles goed door elkaar.
Dek af en zet in de koelkast. Laat het mengsel een nacht weken.
Meng de yoghurt met 1 el Candico Kandijsiroop Donker. Neem twee glazen en begin met een laagje havermoutmengsel. Voeg vervolgens een laagje van het Griekse yoghurtmengsel toe. Herhaal tot de glazen vol zijn en eindig met een laagje Griekse yoghurt.
Garneer met wat cacaopoeder. Serveer direct.
Scherm opgelicht houden
share
Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.