Recept
Bereidingstijd
Kooktijd
Porties
570 g bevroren mango, in stukjes
50 ml vers limoensap
60 g Candico Kandij Cassonade Blond
Voeg de bevroren mango, vers limoensap, Candico Kandij Cassonade Blond toe in de blender. Mix op hoge snelheid tot het mengsel glad en romig wordt. Stop af en toe om de zijkanten van de blender te schrapen en ervoor te zorgen dat alles goed gemengd is.
Schep de mangosorbet in een luchtdichte diepvriescontainer en plaats in de vriezer gedurende 4 uur, of tot de sorbet stevig is.
Voor het serveren, haal de sorbet een paar minuten vooraf uit de vriezer om deze iets zachter te laten worden. Verdeel in kommetjes en geniet ervan!
Scherm opgelicht houden
share
Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.