Recept
Bereidingstijd
Kooktijd
Porties
4 braadworsten
2 uien, in halve ringen
1 el Candico Kandij Cassonade Bruin
1 el venkelzaadjes
2 blikjes alcoholvrij bier
Voor gekarameliseerde uien:
4 uien, in halve ringen
1 el Candico Kandij Cassonade Bruin
1 el boter
1/8 tl peper
¼ tl zout
Voor serveren:
4 hotdog broodjes
Mosterd & ketchup
Marineer de worsten: doe ze samen met 2 uien, 2 blikjes alcoholvrij bier, 1 el Candico Kandij Cassonade Bruin en 1 el venkelzaadjes in een kom of bakje. Dek af en zet minimum 12u in de koelkast.
Haal de worsten een half uur voordat je ze gaat bakken uit de koelkast om op temperatuur te komen.
Maak ondertussen de gekarameliseerde uien: smelt 1 el boter in een pan en bak de uien op een zacht vuur tot ze gaar zijn, dit duurt ongeveer 20-30 minuten. Kruid met peper en zout en voeg 1 el Candico Kandij Cassonade Bruin toe. Meng goed en laat nog 5 minuten verder karameliseren op een zacht vuur.
Haal de braadworsten uit de marinade en dep droog. Grill op de BBQ tot ze gaar zijn, ongeveer 4 minuten aan beide zijden (je kan ze ook in een pan met boter bakken).
Serveer de braadworsten in hotdog broodjes met de gekarameliseerde ui, mosterd en ketchup.
Scherm opgelicht houden
share
Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.