Recept
Bereidingstijd
Kooktijd
Porties
200 g bloem
7 g instant gist
½ tl natriumbicarbonaat
½ tl zout
60 ml boter
250 ml karnemelk, op kamertemperatuur
1 el Candico Kandij Siroop Zacht + extra voor serveren
1 ei
Meng de bloem met de instant gist, natriumbicarbonaat en zout.
Smelt de boter. Meng samen met de karnemelk, Candico Kandij Siroop Zacht en het ei.
Voeg aan de droge ingrediënten toe. Roer goed tot een glad beslag. Dek af met plasticfolie en laat het beslag 1 uur rusten op een warme plek.
Verwarm het wafelijzer voor en vet het lichtjes in met boter of bakspray. Schep een kleine hoeveelheid beslag in het wafelijzer en bak de wafels volgens de instructies van de fabrikant, meestal 2-3 minuten of tot ze goudbruin en knapperig zijn. Serveer de wafels best direct na het bakken met Candico Kandij Siroop Zacht.
Scherm opgelicht houden
share
Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.