Recept
Bereidingstijd
Kooktijd
Porties
75 ml water
1 zakje earl grey thee
1 el Candico Kandij Cassonade Blond
30 ml verse citroensap
25 ml non-alcoholische gin
Ijsklontjes
Doe het zakje Earl Grey thee in 60 ml heet water. Laat de thee minimaal 15 minuten trekken en daarna afkoelen. Om siroop te maken, meng 1 eetlepel Candico Kandij Cassonade Blond met 15 ml heet water. Roer tot de suiker volledig is opgelost en laat afkoelen.
Vul een glas met ijsklontjes. Voeg de afgekoelde thee toe. Voeg de non-alcoholische gin, het citroensap en de afgekoelde siroop toe. Roer door elkaar en serveer direct.
Optioneel: Werk af met een sliertje sinaasappelschil.
Scherm opgelicht houden
share
Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.