Recept
Bereidingstijd
Kooktijd
Porties
400 ml ananassap, best vers of koudgeperst
Sap van 2 limoenen
1,5 el Candico Kandijsiroop Zacht
8 basilicumblaadjes, gescheurd
IJsblokjes
Crushed ice
250 ml tonic water
Voor de afwerking: eetbare bloemen, limoenschijfjes, kumquats
Doe het ananassap, limoensap, Candico Kandijsiroop Zacht en basilicumblaadjes in een shaker. Voeg een paar ijsblokjes toe en schud krachtig gedurende 15-20 seconden om alle ingrediënten goed te mengen en te koelen.
Zeef de mix in vier glazen gevuld met crushed ice. Vul aan met tonic water. Garneer de mocktails met eetbare bloemen, limoenschijfjes en kumquats voor een mooie presentatie. Serveer direct en geniet!
Scherm opgelicht houden
share
Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.